Kiespijn pro

Een gietvloer voor een tandartsenpraktijk

Geplaatst op

Bij de keuze voor een nieuwe vloer om in een tandartsenpraktijk te laten aanbrengen, zijn er allerlei mogelijkheden beschikbaar. Een populaire optie is om een gietvloer te plaatsen, want een dergelijke vloer voldoet aan alle standaarden die gesteld worden aan de werkomgeving en wachtkamer in een tandartsenpraktijk.

Belangrijke eigenschappen: hygiënisch en praktisch

Een belangrijke eigenschap van een gietvloer is dat deze hygiënisch is. Het geheel naadloze oppervlak is bijvoorbeeld vloeistofdicht en voorziet in een vuilafstotende werking. In een behandelruimte van een tandartsenpraktijk is het natuurlijk enorm belangrijk dat de omgeving hygiënisch is. Een gietvloer draagt daar voor een belangrijk deel aan bij en is ook nog eens praktisch te noemen. Zo is het supereenvoudig om een gietvloer schoon te maken, want vuil trekt niet in de vloer. Uiteraard is het eveneens praktisch als de wachtruimte van een hygiënische en praktische vloer is voorzien. Bovendien zijn gietvloeren slijtvast en bestand tegen apparatuur en een zware tandartsstoel.

Nette en moderne uitstraling

Een ander kenmerk van een gietvloer is dat deze een zeer nette en moderne uitstraling heeft. Naast de praktische omstandigheden in een tandartsenpraktijk, is het natuurlijk belangrijk dat de algehele indruk goed is als het om netheid gaat. Gietvloeren hebben door het strakke karakter zowel een nette als een moderne uitstraling. De vloer is bovendien gemakkelijk door te leggen in elke ruimte van de tandartsenpraktijk, zoals vanuit de entree naar de receptie naar de wachtkamer en naar de behandelruimte.

Keuze uit alle denkbare kleuren

In vrijwel iedere tandartspraktijk is er de keuze voor een bepaalde kleur en de kleurkeuze voor een gietvloer is wat dat betreft daarop af te stemmen. Het is bijvoorbeeld een optie om een blauwe vloer te laten aanbrengen, maar ook een witte gietvloer behoort tot de mogelijkheden. Alle denkbare kleuren zijn beschikbaar om een gietvloer voor een tandartsenpraktijk in te realiseren.

Gerelateerde berichten

Voordelen van een goede mondhygiëne

Een goede mondhygiëne heeft veel voordelen voor mensen. We raden het daarom dan ook aan om je tanden, tandvlees en tong dagelijks te reinigen. Ook...

Lees meer

Mondhygiëne bij kinderen en volwassenen

Een goede mondhygiëne is erg belangrijk voor je gezondheid. Naast de kwaliteit van je gebit is een goede mondhygiëne ook positief voor je algemene...

Lees meer

Over ons

Wil je graag meer weten over dentale behandelingen? Lees dan zeker de nodige blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ kiespijnpro.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden