Kiespijn pro

Wat kun je laten doen om je gebit weer helemaal op en top te maken?

Geplaatst op

Wil je ook graag weten wat je kunt doen om je gebit weer een frisse look te geven? Dat je weer kunt lachen zonder de hand voor je mond te hoeven houden? Nou, we gaan je hier zeker bij helpen; zo weet je snel weer een topgiecheltje in de strijd te gooien bij bijvoorbeeld sollicitaties of tijdens netwerkbijeenkomsten. 

Bleken voor een baan

Het is belangrijk dat je er op en top uitziet wanneer je gaat solliciteren na je studie. Het kan zo zijn dat je gebit door het roken gedurende je studietijd ietwat verkleurd is. Gelukkig zijn er opties waarmee je dit terug kunt veranderen naar een lichtere tint. Door roken kunnen je tanden geler worden. Dus dan is een bleekbehandeling bij de tandarts erg handig. Je bent er snel klaar mee en het resultaat mag er zijn. Pas wel op voor veel te lichte tanden; je wilt het joling-effect voorkomen. 

Onzichtbare beugel voor een rechte rij 

Het is niet meer mogelijk om voor schut te lopen met een beugel (als dat ooit al mogelijk is geweest, daarover kunnen we twisten), want er is nu een onzichtbare beugel te verkrijgen. Deze wordt achter de tanden geplaatst waardoor ze recht gaan staan met de tijd. Een hele verbetering. Een beugel op latere leeftijd wordt zo ook een stuk aantrekkelijker; veel mensen uit het zakenleven nemen vaak nog een beugel als ze wat ouder zijn. 

Facings

Wanneer je een correctie van je gebit wilt op het vlak van de vorm en tint, dan zijn facings een goede optie. Dit zijn schildjes van porselein of composiet die op maat gemaakt worden en daardoor precies passen op je tanden. Bij tandartspraktijk den helder kunnen ze je hier meer over vertellen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag meer weten over dentale behandelingen? Lees dan zeker de nodige blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ kiespijnpro.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden