Kiespijn pro

Zie er jaren jonger uit door een TCA peeling!

Geplaatst op

Het zou jammer zijn als al je goede tandverzorging overschaduwt wordt door een verouderde huid op je gezicht. Het is dan ook een beetje dubbel om een gebit te hebben zo mooi als dat van iemand van twintig, maar een huid te hebben van iemand van zestig. Gelukkig is daar een oplossing voor.  We hebben het hier over een TCA peeling. Ben jij benieuwd naar wat een TCA peeling inhoudt? En wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder! 

De voordelen van een TCA peeling 

Bij een TCA peeling wordt er gebruik gemaakt van een zuur wat in je huid trekt waardoor er een  hoop verbeteringen komen in je huid. Maar wat zijn nu eigenlijk concreet die verbeteringen? Nou, door een TCA peeling krijg je een frissere en jongere uitstraling van je huid en wordt je huidstructuur  aanzienlijk verbeterd. Hierdoor zie je er meteen jaren jonger uit! Poriën worden verfijnd en lijntjes en  rimpels worden onzichtbaar. Bovendien verhelpt de peeling met gemak pigmentvlekken, rokershuid  en zwangerschapsmaskers. Daarnaast is de peeling geschikt voor alle huidtypen, dus ook die van jou!  Ook is het een hulpmiddel op lange termijn, want de conditie van je huid ondergaat een verbetering.  

Verzorging na de TCA peeling 

Wanneer je een TCA peeling ondergaat, wil je natuurlijk weten wat de nazorg inhoudt. De  deskundige die jou helpt zal je hiervoor duidelijk advies geven. Vaak gegeven adviezen zijn  bijvoorbeeld om de peeling in kuurvorm af te nemen. Deze manier zorgt namelijk voor het beste  resultaat. De peeling zelf duurt gemiddeld zo’n 20 minuten en wordt om de 2 a 4 weken herhaald.  Het is hierbij normaal dat je een branderig, warm en trekkerig gevoel ervaart. Dit gevoel is namelijk een teken dat de peeling werkt! Het is belangrijk om niet aan de huid te trekken tijdens deze periode.  Ook wordt er geadviseerd om meerdere malen per dag zonnebrandcrème op te doen. Het is dan natuurlijk ook ontzettend belangrijk om minimaal een maand niet naar de zonnebank te gaan. Je huid moet immers zo min mogelijk blootgesteld worden aan deze stralingen. 

Over ons

Wil je graag meer weten over dentale behandelingen? Lees dan zeker de nodige blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ kiespijnpro.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden