Kiespijn pro

3 tips voor het creëren van een frisse en sprankelende look in het gezicht

Geplaatst op

Een frisse en open uitstraling oogt sprankelend. Toch wordt niet iedereen elke dag wakker met een frisse look op het gezicht. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je gezicht een frisse uitstraling te geven. Lees hieronder meer. 

Zorg voor een gezond gebit

Allereerst is een mond erg zichtbaar in het gezicht. Om mooie tanden te behouden is het belangrijk je mond en je gebit goed te onderhouden. Naast dat we sterk aanraden om minimaal 2x per jaar naar de tandarts te gaan, kun je je look verbeteren door eventueel missende tanden te laten ‘opvullen’ met een kroon. Frisse tanden dragen sterk bij aan een frisse en sprankelende look. Zijn je tanden echt erg geel geworden? Dan kun je overwegen om je tanden te laten bleken. Doe dit altijd bij een erkende tandartspraktijk. 

Make-up

Make-up kan je gezicht net een finishing touch geven en je sterke punten nog sterker maken. Voor een optische facelift raden we je aan om bronzer, blush en highlighter meer aan de zijkant van je gezicht in een punt aan te brengen, dan precies op de bolletjes van de wangen. Een eyeliner met wing zorgt er ook voor dat je ogen optisch worden gelift en je een meer open blik krijgt. Weet je niet precies hoe je een wing moet maken of hoe je andere make-up producten moet gebruiken? Zoek dan een tutorial op Youtube op. 

Plastische chirurgie

Stoor je je nu echt aan een deel van je gezicht, zoals je neus of heb je last van erge hangende oogleden dan kun je overwegen hier een cosmetische medische behandeling voor te ondergaan. Een ooglidcorrectie kan zowel figuurlijk als letterlijk zorgen voor een open en frisse blik. 

Gerelateerde berichten

Hoe ontstaat mondkanker?

Mondkanker, ook wel mondcarcinoom genoemd, ontstaat doordat er een tumor ontwikkelt in de mondholte of in het kaakbot. Tumoren in de mondholte...

Lees meer

Over ons

Wil je graag meer weten over dentale behandelingen? Lees dan zeker de nodige blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ kiespijnpro.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden