Kiespijn pro

Een jongere uitstaling: tandenbleken, Botox en fillers

Geplaatst op

Het bleken van tanden, het zetten van Botox injecties en fillers is zo populair geworden, dat het lijkt of iedereen het doet. Als je een heldere glimlach en een frisse huid wilt, is een combinatie tussen Botox, fillers en tandenbleken een uitstekende optie. In deze blog lees je alles over deze gouden combinatie. Dentist Rotterdam geeft je graag de juiste informatie over het bleken van je tanden.

Hoe bleek je tanden?

Over het algemeen raden we je aan je gebit niet zelf te bleken. Een tandarts is hiervoor de aangewezen expert. Op deze manier weet je zeker dat het goed gaat. Een van de meest gebruikte middelen om te bleken is peroxide. Het percentage peroxide in de bleekgel bepaalt voor een groot deel hoe wit je tanden zullen worden. Samen met je tandarts maak je een behandelplan zodat je tanden de kleur krijgen die je graag wilt hebben. Bleken zorgt voor goede resultaten en is meestal binnen een uur klaar. Er zijn ook wel manieren om thuis te bleken, maar die duren langer en werken vaak niet goed. Daarom raden we deze af. Witte tanden zorgen voor die jonge glimlach waar je naar zoekt.

Botoxbehandeling

Met een stralende, jeugdige glimlach kom je een heel eind, maar dat is voor veel mensen niet afdoende. Ze willen graag een frissere uitstraling, deze kan bereikt worden door injecties met Botox. We noemen dit soort behandelingen ook wel injectables. Met Botox verminder je de activiteit van je spieren in je gezicht, spieren die de mimiek aansturen. Het is belangrijk dat deze niet volledig lam komen te liggen, omdat dit zorgt voor een onnatuurlijke uitstraling, en we willen juist de natuurlijke uitstraling die jeugdig is. Laat je altijd informeren door een cosmetisch arts over de juiste behandeling voor jou. Samen met deze expert kijk je naar de verschillende zones van je gezicht om vast te stellen welke gebieden aandacht vragen.

Fillers

Onder injectables vallen ook de zogenaamde fillers. In combinatie met tandenbleken en een botoxbehandeling worden vaak fillers gekozen om de puntjes op de i te zetten. Met fillers kun je bijvoorbeeld volume onder de ogen terugbrengen die in de loop der jaren afgenomen is. Een totaalbehandeling met deze drie behandelingen zorgt voor zeer goede resultaten.

Conclusie

De jeugdige uitstraling is begeerlijk omdat mensen altijd jong willen blijven. Natuurlijk is het niet alleen een cosmetisch vraagstuk, want veel mensen kijken naar de ontwikkelingen in de cultuur en wat deze qua normen voorschrijft op het gebied van beauty. Sinds de jaren vijftig is de eeuwige jeugd een mythe die in westerse landen omarmt is. Toch worden we realistischer als het gaat om cosmetische ingrepen, want gaf de plastische chirurgie vroeger nog de belofte dat eeuwige jeugd mogelijk was, nu weten de cosmetische artsen te vertellen dat de resultaten zo natuurgetrouw mogelijk moeten zijn. Dus geen opgerekte kunstmatige gezichten meer. ‘Opfrissen’ van de look en ‘jonger lijken’ is nu het credo.

Gerelateerde berichten

Hoe je je tanden kunt bleken met een dieet

Het idee van het hebben van een perfecte, heldere, witte glimlach is zeer aantrekkelijk. Het is zo aantrekkelijk dat mensen miljoenen dollars...

Lees meer

5 redenen om je tanden te bleken

Het gebit is een belangrijk deel van je uitstraling. Je tanden zijn direct zichtbaar wanneer je lacht. Als je last hebt van verkleurde tanden, is het...

Lees meer

Over ons

Wil je graag meer weten over dentale behandelingen? Lees dan zeker de nodige blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ kiespijnpro.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden